Senior Payroll Specialist (fulltime)

Utrecht

We are looking for a Dutch native speaking candidate for this role, therefore this will be published in Dutch only.

WAT DE FUNCTIE INHOUDT:

Launch! zoekt een Senior Salaris Specialist, voor het vaste BPO team in Utrecht. In deze rol ben je naast uitvoerend salaris specialist ook eerste aanspreekpunt en coördinator van de dagelijkse gang van zaken. Je bent DE vraagbaak voor de collega’s in het team, bestaande uit 8 salarismedewerkers en 7 salarisadministrateurs. Daarnaast ben jij continu op zoek naar proces verbeteringen en draag jij bij aan een zo optimaal mogelijk draaiende salarisadministratie, die onze klanten bij ons ondergebracht hebben.

WIE JIJ BENT:

Jij bent een ervaren salaris specialist en hebt minimaal 7 jaar uitvoerende ervaring met salarisadministraties; collega’s zien jou als een autoriteit in je vakgebied en je houdt graag meerdere ballen tegelijk in de lucht. Dit is wat we graag terugzien in jouw CV:

 • PDL diploma behaald, VPS er naast is prettig.
 • We werken met SAP HR, kennis hiervan zorgt er voor dat je snel op stoom bent.
 • Je bent accuraat, vriendelijk, een detaillist, en oplossingsgericht.
 • De standplaats is Utrecht, wonend binnen afzienbare reisafstand is voor iedereen fijn.
 • Zoals boven aan al vermeld, Nederlands is een vereiste; zowel gesproken als geschreven.
 • Je bent nog lang niet uitgeleerd.

MET WIE JE GAAT SAMENWERKEN:

Het team waar je deel van uitmaakt, bestaat uit een mix van getalenteerde junioren tot (zeer) ervaren salaris administrateurs. Ook starten veel van onze junior salaris consultants op deze afdeling; aan jou de taak om hen wegwijs te maken in het uitdagende vak van salarisadministratie en hun kennis te verdiepen.

WIE WIJ ZIJN:

Launch! is een internationale organisatie met haar kern in Nederland, gericht op Human Resources, IT Consultancy & Services. Wij zijn opgericht in 2006. Wij ondersteunen vooral de grotere werkgevers in Nederland met de implementatie en het gebruik van SAP HCM en SuccessFactors Software. Wij zijn met meer dan 125+ professionals een van de grootste dienstverleners voor de grotere werkgevers in Nederland.

WAT LEVERT HET JOU OP:

 • Werken in een dynamische omgeving met leuke collega’s
 • Prettige werkomgeving (we zitten in het HNK in Utrecht)
 • Verschillende carrièremogelijkheden en opleidingsmogelijkheden
 • Prima salaris, met groeiperspectief
 • 28 vakantie dagen o.b.v. fulltime

WAAROM DEZE BAAN:

Bij Launch! gaat het over mensen, niet IT. Door onze organisatie structuur, maak je onderdeel uit van verschillende bedrijven met verschillende specialisaties, waardoor we kijken naar talent op de lange termijn. We hebben een informele sfeer, waar we oprecht interesse in jou als mens hebben, en open & eerlijk met elkaar communiceren. Last but not least, we lachen ook graag met elkaar!

Voor meer informatie:

j.holtrop@meetlaunch.com